Nieuws
X

 

 

Een inkijkje in het jubileumboek

   


Het jubileumboek is klaar! Het moet nog wel gedrukt worden, maar verder is alles klaar. Het is een prachtig jubileumboek geworden van maar liefst 144 pagina’s in full colour. In foto’s en verhalen komen de afgelopen 50 jaren voorbij. Foto’s van toneelvoorstellingen, van sportwedstrijden, van leerlingen die hard (of minder hard) aan het werk zijn in de klas etc. etc. Verhalen van oud-leerlingen die terugblikken op hun schooltijd op de Heertganck en die vertellen over de jaren na hun schooltijd. Hoe is het ze vergaan? Misschien ken je ze nog wel.

Maar ook verhalen van (oud-)docenten die terugblikken op hun jaren aan de Heertganck en Noordgouw. Verhalen over de buitenlandse reizen naar b.v. Berlijn, Londen of Parijs, verhalen over de geschiedenis van de school, over de examenstunts en diploma-uitreikingen, de toneelvoorstellingen en musicals, schoolclub Atanatos, de Hamaat en ga zo maar door: al deze verhalen zijn te vinden in het kleurrijke jubileumboek. En foto’s, heel veel foto’s. Foto’s van nu, maar ook oude foto’s van soms wel 50 jaar geleden.

In augustus worden de boeken gedrukt. Als je er zeker van wilt zijn dat er een exemplaar voor jou gedrukt wordt, zorg dan dat je dit bijtijds aangeeft door je te registreren (zie tabblad ‘registreren’) voor de reünie. Als je je aanmeldt voor de reünie van 29 september, ligt er een jubileumboek voor je klaar, tenzij je anders aangeeft. Als je verhinderd bent op 29 september, maar je wilt het jubileumboek wel thuisgestuurd krijgen, dan kun je dat ook via het tabblad ‘registeren’ regelen.

Hoe ziet het jubileumboek er dan uit? Hier alvast een inkijkje:

voorbeeld 1

voorbeeld 2

voorbeeld 3