Nieuws
X

 

 

Voorbereidingen

    Voorbereidingen

Om de zoveel weken zie je ze weer arriveren. Wolfried Kaper, Bert de Vos, Gerrit Veldman, Luuk Willering. Ze hoeven niet meer écht; ze zijn met pensioen. Maar om de reünie van 'hun' Noordgouw een echt feestje te maken, daar komen ze voor terug. 

Want een feest, dat zal het worden. Het programma wordt uitgedokterd zodat het leuk is voor iedereen. Maarten en de Rinaldo's, de Spa Ties, Springfever... zomaar wat namen van bandjes van toen die nog springlevend zijn en komen spelen op 29 september. Ook veel bekende namen zien we voorbij komen in de aanmeldingen. We worden ook aangesproken door mensen die zéker komen, maar zich alleen nog niet hebben aangemeld. Wel doen hoor! Want je realiseert het je misschien niet, maar we denken nu al na over parkeergelegenheid, aantallen voor de lunch, aantal jubileumboeken dat we gaan laten drukken enzovoort. 

We hebben duizenden foto's doorgeploegd om een mooi beeld van 50 jaar samen te stellen in het jubileumboek. Heel veel verhalen zijn ontvangen van oud-leerlingen van over de hele wereld, maar ook uit Heerde. Herinneringen van leerlingen die toen verkering hadden, en nog steeds getrouwd zijn. Verhalen van oud-collega's die al heel oud zijn, maar graag hun herinneringen neerpenden. Cartoons. Anekdotes. Sterke verhalen. Ontroerende in-memoriams; mensen die niet vergeten worden. Je leest het straks allemaal in dat 144 pagina's tellende boek. 

Heb je je nog niet aangemeld? Doe het nu, we zien je graag terug!