Nieuws
X

 

 

Jubileumboek bestellen?

  

Ben je niet op de reünie geweest en je wilt wel een jubileumboek bestellen? Dat kan nog zo lang de voorraad strekt!

Nieuw verhaal toegevoegd!

  

Heleen van Bruggen heeft een nieuw verhaal toegevoegd. Hoe braaf was atheneum 2 met hun eigen Mao en Nixon krantje...

Nieuw verhaal toegevoegd!

  

Wim Braam heeft een nieuw verhaal toegevoegd: Groot Geworden Op De Heertganck! Had de schoolclub een eigen schoolclubhok? Je leest het in Wims 'stream of consciousness'...

Een inkijkje in het jubileumboek

  

Het jubileumboek is klaar! Het moet nog wel gedrukt worden, maar verder is alles klaar. Het is een prachtig jubileumboek geworden van maar liefst 144 pagina’s in full colour. In foto’s en verhalen komen de afgelopen 50 jaren voorbij. Foto’s van toneelvoorstellingen, van sportwedstrijden, van leerlingen die hard (of minder hard) aan het werk zijn in de klas etc. etc. Verhalen van oud-leerlingen die terugblikken op hun schooltijd op de Heertganck en die vertellen over de jaren na hun schooltijd. Hoe is het ze vergaan? Misschien ken je ze nog wel.

Programma reünie bekend

  

Zaterdag 29 september is het zover. De al in een vroeg stadium aangekondigde reünie van CSG de Heertganck / CC de Noordgouw zal dan zijn beslag krijgen. Het programma is zo goed als rond. Wat staat onze reünisten te wachten?

Voorbereidingen

  

Om de zoveel weken zie je ze weer arriveren. Wolfried Kaper, Bert de Vos, Gerrit Veldman, Luuk Willering. Ze hoeven niet meer écht; ze zijn met pensioen. Maar om de reüne van 'hun' Noordgouw een echt feestje te maken, daar komen ze voor terug. 

1 2